KÖZÖSSÉGI TANULÓCSOPORTOK

A közösségi tanulás egy egészen új forma, ahol az online térben, a tanulócsoportban tanár és a tanuló közötti határok elmosódnak. Talán csak annyi a különbség köztük, hogy a tanár/moderátor korábban kezdett az adott téma iránt szenvedélyesen érdeklődni. :) De a tanulásnak soha nincs vége, és legtöbbet egymástól tanulunk, a felfedezés, megismerés végtelen folyamatában.

Hogy működik egy online tanulócsoport?

A tanulócsoport egy zárt Facebook felületen működik, ahová minden nap felkerül az aktuális tananyag. Ez egy slide sor, benne videók, olvasmányok, konkrét információk, gyakorlatok és feladatok, leckék. Bármikor meg tudod nézni, amikor neked kényelmes, hiszen az anyag attól kezdve bármikor látható. A csoportban írásban folyamatosan lehet beszélgetni, a feladatokat megosztani, ez a közösségi tanulás lényege. Feldmár Andrással és Büky Dorkával élő zoomos konzultációs órákon találkozhatsz. A két hetes tanulócsoport végén a beszélgetés lezárul, viszont a tananyagokat, leckéket még egy hónapig láthatják a résztvevők.

Szeretettel várunk!

MuvHaz.jpg

Az asszertív, azaz önérvényesítő kommunikációval ismerkedünk ebben a két hetes online tanulócsoportban. 

Idézzük ide Hillél rabbit, aki több, mint kétezer éve fogalmazta meg azt, amit mi is vallunk: 

Ha én nem vagyok jelen magamnak, ha nem állok ki magamért, kitől várom ezt? Ha csak önmagamért vagyok, ki vagyok én? Ha nem most, akkor mikor?

Részvételi díj 9900.- Ft

MuvHaz-Asszertivitas.jpg

Ha érdekel, hogyan lehet hatékonyabban kezelni a nehéz élményeket, érzéseket, gondolatokat, hogyan alakíthatjuk a kompetenciánkat, hogy nyitottan, tudatosan éljük meg a pillanatot, akkor ezt a két hetet érdemes lesz velünk töltened. A kurzus az elméleti ismeretekkel és számos gyakorlattal várja a résztvevőket, egy zárt Facebook csoportban. A programot Dorka moderálja, de Feldmár Andrással is találkozhattok a tanulócsoport számára összeállított videó sorozatban és a zoom-os beszélgetéseken. 

Részvételi díj 9900.- Ft

MuvHaz-Reziliencia.jpg

Az emberi közlés 7 százaléka verbális (szavak), 38 százaléka vokális (hangszín, hanghordozás és egyéb hanghatások), és 55 százaléka nonverbális. Szeretnéd jobban érteni a másikat és tudatosabban használni saját gesztusaidat?

A tanulócsoportban két héten keresztül ismerkedünk a testbeszéddel, a gesztusokkal, mimikával.

Részvételi díj: 9900 Ft 

MuvHaz-Testbeszed.jpg

Egy szerelem eleje miért izgalmasabb, mint a vége? Mi változtatja az izgalmat unalommá? A szokás vírusa. A szokás az emberben olyan, mint egy vírus a számítógépben.  Ahhoz, hogy gyors, pontos, megbízható legyen a számítógép, állandóan tisztítani kell a vírusoktól. Ahhoz, hogy valaki izgalmas maradjon, őszintének és spontánnak kell lennie, és nem odaadni magát a szokások lustaságának. Az élet csupa meglepetés. Az unalom öl.

Két hetes online tanulócsoport. Részvételi díj: 9900 Ft

MuvHaz-SzokasokHalojaban.jpg